Megújuló energiák terjedése az Unióban

Az Európai Unió kitűzött célja 2020-ra, hogy az energiafelhasználását 20%-ban zöld energiák tegyék ki. A tagállamok együttesen 2015-re elérték a 16.7%-os növekedést, ami közel a duplája a 2004-es adatokhoz mérten (8.5%).

Az Európai Unió kitűzött célja 2020-ra, hogy az energiafelhasználását 20%-ban zöld energiák tegyék ki. A tagállamok együttesen 2015-re elérték a 16.7%-os növekedést, ami közel a duplája a 2004-es adatokhoz mérten (8.5%).

Magyarország a 2020-ra kitűzött EU-s egyezmény tervét már elérte, de a teljes energiaellátásunknak csupán 15%-a származik megújuló energiaforrásokból.
Ugyan így is csak kicsivel maradunk alól az EU-s átlaghoz mérten.

A fellendülésnek azonban itt nincs vége, a tagállamok már megegyeztek a következő célkitűzésben, miszerint 2030-ra 27%-ra emelkedjen a tiszta energiákból származó energiafelhasználás.
______________________________

Segítse elő a megújuló energiák terjedését és ossza meg ismerőseivel a hírt!

Ha pedig napelemekben gondolkodik akkor keressen minket és segítünk a teljes körű kivitelezésben! www.gsenapelem.hu/kapcsolat

Kép forrása: Eurostat

A Tesla új terve, lakóházakból napelempark

A Tesla közreműködésével Ausztrália nagyszabású napenergia projektbe kezd lakossági részvétellel karöltve. Az elmúlt közel 4 évben a Tesla ötvenezer háztartásban szerelt fel rendszert Dél-Ausztráliában. A cél pedig nem kevesebb, mintsem, hogy létrehozzák a világ legnagyobb virtuális naperőművét. A jelenlegi kiépített rendszer az állam átlagos napi szükségletének 20%-t képes előteremteni.
 
A résztvevő háztartásoknál egy 5kW-nyi napelemes rendszert telepítenek ki és ezekhez egy-egy 13,5 kWh-s Tesla Powerwall 2 akkumulátort is felszerelnek. Ez biztosítja, hogy a megtermelt napenergiát később is fel lehessen használni, mikor nem süt a nap. Mindamellett áramszünet esetén ezekből a rendszerekből tudnak energiát visszatáplálni a központi hálózatba azoknak akiknél nem ilyen napelemes rendszer van és áram nélkül maradnának.
 
Segítsen elő a megújuló energiák terjedését és ossza meg ismerőseivel a hírt!
 
Ha pedig napelemekben gondolkodik akkor keressen minket és segítünk a teljes körű kivitelezésben! www.gsenapelem.hu/kapcsolat

Veszprém megye is napelemekkel újít

Veszprém Megye Kormányhivatala is napelemmel korszerűsít, hála a „Középületek energiahatékonysági fejlesztése” nevű európai uniós felhívásnak, melyre sikeresen pályáztak. Így ennek segítségével Veszprém megye több középülete is megújult és napelemes rendszerekkel bővült.

A Veszprém Megyei Kormányhivatal Főigazgatója, Dr. Vajda Viktoria azt nyilatkozta, hogy a felhívás célja, hogy az alacsony szén-dioxid-kibocsátású gazdaság felé történő lépéséket serkentsék minden ágazatban. Továbbá elmondta, hogy az épületeken végzett munkálatok az ingatlan állapotától függően eltérőek voltak, azonban megújuló energia kivitelezésével az épületek mindegyike érintett volt.

A megye kilenc járásából, 26 épület lett modernizálva, amelyekben az a közös, hogy mind napelemes rendszert kaptak.

Napelemes rendszer évi fix 0%-os hitelre!


2017 elejétől elérhető már az MFB 0%-os lakossági hitele, mely lakóépületek energiahatékonyságának növelésére jött létre és kiterjed a napelemes rendszerek beruházására is.
Érvek amik mellette szólnak;
–  5 millió Ft-os hitelösszeg alatt fedezet sem szükséges!
– 10% önerő elegendő.
– A kamat évi fix 0%!
– A futamidő a kölcsönszerződés megkötésétől számított legfeljebb húsz év.

– Jelentősen kevesebb a papírmunka az eljárás során.
– Akár 20 éves futamidő
– Már szállítói előleg fizetése mellett is igényelhetik a hitelt az ügyfelek a hitelösszeg 50%-ig.

A Greensys Electric Kft. a hitelkérelemhez szükséges műszaki dokumentáció elkészítését átvállalja, így még egy terhet levesz az Ön válláról!
Cégünk mellett szól továbbá;
– Peimar napelemekkel dolgozunk mely európai gyártmány. Ezekhez 20 év anyaggarancia és 30 év 80%-os teljesítménygarancia is társul.
– ezenfelül nem csak a napelemeknél, hanem az invertereknél is a minőségre esküszünk. Az ABB Inverter inverter gyártó cégnek raktára van Magyarországon, a garanciális ügyintézés a lehető leggyorsabban történik.

További információkkal kapcsolatban keressen minket bizalommal az alábbi oldalon www.gsenapelem.hu/kapcsolat

GreenSys Electric Kft.